Pagina principala

Site-ul s-a mutat la www.claudia-chelan.eu

Un medic salveaza intr-o viata sute de vieti. Tu ce ai face daca ai putea salva viata unui viitor medic?

Claudia are 24 de ani si este studenta in ultimul an la Facultatea  de Medicina din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Craiova. Visul ei este sa devina doctor pentru a-i ajuta pe cei aflati in suferinta. Are un suflet bun si cald si este iubita atat de colegi cat si de profesori, fiind unul dintre cei mai buni studenti din generatia ei. Nu ai cum s-o cunosti si sa nu o iubesti. In ochii ei albastri nu se regaseste decat bunatate, daruire si modestie.

Din luna februarie 2009, cand a fost diagnosticata cu o boala maligna a ganglionilor limfatici – un tip rar de limfom, ea ne-a dat tuturor o lectie de demnitate. Claudia nu a lasat ca nenorocirea care i-a curmat destinul sa-i spulbere visele. A inceput lupta cu boala de una singura, tacit si fara sprijinul celor din jur nedorind sa isi impovareze colegii si prietenii. In aceasta perioada, desi a urmat o cura puternica de chimioterapie, nu a lipsit de la facultate si nu a trezit suspiciunea apropiatilor. Mai mult, atunci cand colegii ii admirau noua coafura, care de fapt era rezultatul tratamentului, ea gasea puterea sa zambeasca si sa le multumeasca. In sesiunea din vara a dat toate examenele si a avut numai note de 10. Insa tratamentul puternic cumulat cu eforturile din sesiune au dus la aparitia unei insuficiente corticosuprarenaliene. Momentan este in desfasurare o reevaluare completa a starii ei, estimandu-se necesitatea unui transplant de maduva cu celule stem, tratament al carui cost este estimat la 100.000 de euro.

Acum viata ei depinde si de noi. Putem fac ceva sa-i readucem zambetul pe buze si bucuria de a trai. In acest moment Claudia are nevoie de noi toti, cei care o cunosc si tin la ea, sau cei care nu o cunosc, dar vor sa faca un lucru nobil, oferindu-i posibilitatea sa-si  urmeze  vocatia de a fi mereu aproape de oameni, intelegandu-le si alinandu-le suferinta.

Persoane de contact
CHELAN CONSTANTIN tel. 0740.305549
CHELAN RODICA tel. 0770.736280
Oana Barbu: onyx2cr@yahoo. com, 0746020601, 07708972
Adina Mitrea: ada_mitrea@yahoo. com, 0727878853
Cristina Balasa: bluescorpion9@ yahoo.com, 0740464747
Diana Mecea: diana_mecea@ yahoo.com, 0758546068, 0770503271
Oana Barbu: onyx2cr@yahoo. com, 0746020601.

Răspunsuri

  1. Multa forta iti urez sa ai Claudia. Sunt Cristi Paun din Pitesti, si sunt alaturi de tine. Am aflat de la colega ta de an Magda, despre boala de care suferi si vreau sa iti spun ca voi dona si eu intr-unul din conturile deschise o suma de bani.
    Suma de bani de care e nevoie e mare, dar daca toti ar face ca mine, si macar din putzinul lor ar da, totul va fi bine. Sa ne rugam la Doamne, Doamne, ca sa se stranga toata suma de care ai nevoie, si sa te faci bine, ca la randul tau sa faci bine pe altii. O sa reusim impreuna ai incredere :).

    • idea mea e serile medicinei care au loc in cluburi sa au scop un sprijin la colega noastra,pentru asta ar trebui sa se intereseze si sa l aranjeze organizatia studentilor….cine e mai apropiat ar fi bine sa incepe sa puna in activ idea asta si nu este nimic greu si pentru ca cred ca intii este responsibilitatea noastra pentru o persoana care apartine in propriu mediul nostru

  2. Claudia,nu cred ca in aceste momente, ai nevoie de cineva care sa-ti dea lectii de viata, ci doar sa te incurajări.. Iti doresc multa, multa sanatate si incredere in tine ca trebuie sa reusesti!

  3. sper sa te faci bine….
    Te voi ajuta si eu…
    Multa sanatate

  4. Buna , sunt Alecs din Brasov si iti doresc multa putere si sanatate cat cuprinde .Daca ai incredere in tine vei reusi sunt convins . Noi iti suntem alaturi asa cum putem .Numai bine !

    ” Sa iti doresti sa fi sanatos este o parte din sanatate.” (Seneca)

  5. ai sa vezi ca ceva se va face, ai sa vezi si o minune cat de curand. fii convinsa:)

  6. voi face tot ce pot pentru tine!

    • Buna, iti urez multa sanatate si sa fii optimista in continuare.

  7. buna claudia. iti doresc multa, multa sanatate si ai incredere in cel de sus ca va face o minune ptr. tine. fii optimista, imi pare rau uneori cand te m-ai suparam cu vorbele mele grele sincer ma doare in suflet necazul tau , dak vrei sa ma crezi esti ca o sora ptr. mine , eu ma rog zi de zi la cel de sus sa faca o minune si va face iti promit.am sa te ajut eu si impreuna cu toti prietenii mei sa fii sanatoasa. te pup. fii optimista

  8. Claudia iti doresc sa te faci bine si sa devii asa cum iti doresti tu un medic bun!Fii puternica si optimista in continuare!Minunile au fost si exista dintotdeauna…important este sa crezi in ele!

  9. fii tare Clau! multa lume va fii alaturi de tine!

  10. Buna, Adi Costil este numele meu sunt vicepres Rotaract Timisoara, eu de curand m am intors din China , am fost acolo cu un prieten care are aproape acelasi diagnostic ca si tine daca esti interesata te rog sa ma contactezi , cunosc spital , doctor etc.
    Prietenul meu care sufera de aceeasi boala se afla inca in China la tratament si are rezultate extraordinare .Astept sa fiu contactat in caz ca ai nevoie.

  11. buna claudia sunt alina din craiova si cred ca toti cei cu suflet daca pun putin cate putin se va strange suma de care ai nevoie dumnezeu te va ajuta sa treci peste asta si apoi tu sa ajuti la randul tau.te pup

  12. am primit mailul de la simona, am dat mai departe…
    cineva solicita niste date de contact, personale:
    atasez reply-ul pe care l-am primit

    „multumesc, as vrea sa contribui si pare ca e adevarat. as vrea insa sa vorbesc cu cineva implicat, daca nu chiar cu ea si nu gasesc pe site nici un numar de telefon. o sa incerc sa aflu la scoala la craiova.

    hi film productions
    tel/fax +4021.252.48.66
    mob.+40.723.200.640 „

  13. Abia astept sa vin la tine sa ma vindeci cand vei profesa.

  14. Dumnezeu sa te intareasca si sa-ti dea putere.increde-te in El si nu uita ca totul se intampla cu un scop in aceasta viata ptr ca asa a hotarat Creatorul nostru.am sa te ajut si eu cum pot.
    Vreau sa-ti mai spun ca ma voi ruga ptr tine si sa ramai neschimbata,chiar daca nu te-am cunoscut te-am indragit din povestea pe care am ascultat-o despre tine.
    Dumnezeu sa te pazeasca si sa fie cu u.

  15. Sefule fii tare ca o scoatem la cap.

  16. iti doresc din tot sufletul sa te faci bine!

  17. Draga Claudia, totul va fi bine! Doar tu esti in lupta aceasta si doar de tine depinde reusita… Foloseste-ti puterea pentru a invinge!

  18. Buna Claudia, eu sunt catalin, din anul I. Am auzit despre tine lucruri foarte frumoase. Sunt multi oameni care te iubesc 🙂 . Fii bucuroasa si nu te speria…oricat de greu de acceptat ar putea fi, eu cred ca tu esti una din acele persoane prin care Dumnezeu ii vindeca pe ceilalti de egoism, de orgoliu, ajutandu-i sa-si deschida inimile vazand oameni extraordinari incercati in felul acesta… deci daca prin tine se vindeca altii de boli mult mai grave decat cele fizice, inseamna ca esti deja un medic grozav. Mult curaj si ai incredere in Dumnezeu! O sa fie bine, ai sa vezi…

  19. Tu ai grija de tine, partea financiara se rezolva, mobilizarea de forte a inceput. Am fost colege timp de 8 ani, chiar daca drumurile noastre in ale formarii profesionale au luat-o in directii diferite, am crescut impreuna si toti cei care te cunoastem iti suntem alaturi.
    Dumnezeu sa te ajute sa iti dea putere, noi ne ocupam de restul.

  20. Multa sanatate si putere sa mergi mai departe… am dat si eu mass pe mess si o sa merg luni la banca sa te ajut cu cat pot sper sa imi urmeze si prieteni indemnul pt ca pana la urma 100000 de euro sunt dor 10 euro pt 10000 de persoane 😀 si nici 10 euro si nici 10000 de pers nu inseaman asa de mult, sper doar din suflet ca operatia asta sa iti amelioreze cat se poate de mult starea de sanatate ! multa sanatate!

  21. Sunt convinsa ca vei reusi!!!! Fii tare!!

    „CE AS PUTEA SA ITI SPUN,
    CE AS PUTEA SA ITI LAS APROAPE DE INIMA TA
    CA SA RAMANA ACOLO.
    NU PRETIND SA TE INVAT
    CE INSEAMNA LUMEA
    PENTRU CA NICI EU NU STIU,
    DAR MERITA SA TRAIESTI FIECARE ZI.

    SPUNE CE SIMTI,
    FA CEEA CE GANDESTI,
    DA TOT CE AI,
    SI NU VEI REGRETA,
    NU ASCULTA CE SPUN ALTII,
    SPUNE CE VREI, DAR FII TU INSATI,
    SI DACA NU VINE CEEA CE ASTEPTAI,
    NU TE CONFORMA,
    NICIODATA NU TE OPRI,
    DAR MAI PRESUS DE TOATE
    NU UITA DE DUMNEZEU.

    NU ITI PERMITE SA DAI GRES,
    CEL MAI IMPORTANT SUNT SENTIMENTELE
    SI CEEA CE NU POTI CUMPARA.
    SI VA VENI MOMENTUL
    IN CARE SIGUR VEI TRIUMFA……”


Lasă un comentariu